logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze diensten


dl_2

Consignatie

KW-Automotive uit Wijchen biedt u de mogelijkheid om uw auto in de vorm van consignatie te verkopen. Een consignatie verkoop van een auto kan een interessante manier zijn om uw auto te verkopen. Als u uw auto inruilt of verkoopt aan handelaren, krijgt u meestal een lagere prijs voor de auto. In tegenstelling tot een verkoop aan een particulier of een zakelijke eindgebruiker.

Het verkopen van een auto brengt veel handelingen met zich mee en is niet altijd even gemakkelijk. Door de jarenlange ervaring in de automotive branche, een groot netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil, garantie en financiering op particuliere auto’s, zijn wij prima in staat uw auto te verkopen. Deze vorm van verkoop doen wij al 3 jaar naar tevredenheid van de klant.

 
Werkwijze:

Als u uw auto bij KW-Automotive in consignatie wilt plaatsen krijgt de auto een plaats in onze showroom waar uw auto gezien wordt door veel potentiële klanten.

Uiteraard wordt uw auto grondig schoongemaakt, gepoetst en krijgt hij een technische inspectie zodat de auto er perfect bij staat. Kleine reparaties kunnen eventueel in opdracht voor u worden uitgevoerd. Daarna wordt de auto professioneel gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes.

In samenspraak met u zal er een verkoopprijs bepaald worden. Wij zullen u daarover adviseren op basis van een auto taxatie en verkennend marktonderzoek.

 
Voordelen:

Professionele fotoreportage en voorafgaand een uitgebreide poetsbeurt zullen bijdragen aan de verkoopbaarheid. Geen vreemde mensen aan uw deur. Veel potentiële kopers zullen een auto liever niet bij een particulier willen kopen vanwege risico’s die daar aan verbonden zijn (garantie etc.).

De kosten die wij in rekening brengen voor onze consignatie verkoop service zijn als volgt opgebouwd. Voor het in de verkoop zetten van uw auto voor een consignatie verkoop rekenen wij opstartkosten. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:

-Reinigen en poetsen (eenmalig €130,- indien noodzakelijk)
-Technische inspectie (eenmalig €50,-)
-Advertentiekosten (€35,- per maand)
-Uitgebreide fotoreportage (eenmalig €50,-)
-Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een verkoopfee van 8% met een minimum van €350,-. De opstartkosten en de verkoopfee worden na verkoop van uw auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag. Het tussentijds uit de verkoop halen van de auto kost €150,-

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.Neem contact met ons op

Ons verhaal

Wij zijn Robin en Jeroen, samen runnen wij met veel passie KW-Automotive. KW-Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf dat inmiddels al 3 jaar succesvol bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens met een lage kilometerstand. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar wij samen met onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties uitvoeren aan auto’s van klanten.

Morgen Internet - Light website