logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze diensten


dien-slider1

Financieren

Uw voertuig leasen / financieren?

Wilt u een (andere) personenauto, lichte bedrijfsauto of truck kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw personenauto, lichte bedrijfsauto of truck een optie.

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een personenauto, lichte bedrijfsauto of truck niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. KW-automotive in Wijchen werkt daarom nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen. Zij kunnen u als toekomstige eigenaar / eigenares van een ander voertuig niet alleen voorzien van professioneel advies, maar ook van de passende lease- of financieringsvorm.

Zakelijk & particulier

In samenwerking met onze financierings- & leasepartners bieden wij mogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Omdat onze partners met diverse banken samenwerken, krijgt u altijd een scherpe rente. Vraag naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom.Neem contact met ons op

Jeroen kuipers

Ons verhaal

KW-Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s, lichte bedrijfswagens en trucks. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar wij samen met onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties uitvoeren aan personenauto’s, lichte bedrijfswagens en trucks.

  • call
  • mail
  • map
Morgen Internet - Light website