logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze diensten


dien-slider1

Inkoop

Uw auto verkopen?

Heeft u een auto waar u vanaf wilt? KW-automotive kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

 
Onze werkwijze.

KW-automotive in Wijchen maakt uw auto taxeren / verkopen makkelijk voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen op deze pagina en wij zullen u spoedig een reactie geven. Om een zo concreet mogelijke reactie te kunnen geven, vragen wij u alle velden zo volledig mogelijk in te vullen. Door onze jarenlange ervaring in de autobranche hebben wij een breed netwerk opgebouwd van autobedrijven die, indien wij uw auto niet kopen, u mogelijk verder kunnen helpen. Mochten we een bod op uw auto doen dan is dit vrijblijvend.


Neem contact met ons op

Foto upload (Max. 4mb)
Foto upload (Max. 4mb)
Foto upload (Max. 4mb)
Foto upload (Max. 4mb)

Ons verhaal

Wij zijn Robin en Jeroen, samen runnen wij met veel passie KW-Automotive. KW-Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf dat inmiddels al 3 jaar succesvol bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens met een lage kilometerstand. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar wij samen met onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties uitvoeren aan auto’s van klanten.

Morgen Internet - Light website