logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Autobedrijf KW Automotive

KW-Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens.
Door ons grote netwerk van voornamelijk dealer bedrijven vinden wij voor onze klanten altijd de passende auto.
Daarnaast zien wij dat meer dan 80 procent van onze klanten terugkomt voor onderhoud en/of reparatie. Door onze eigen werkplaats met ervaren monteurs kunnen wij elke reparatie en/of onderhoudsbeurt snel en vakkundig uitvoeren.

Bij KW-Automotive heeft iedere klant standaard 3 maanden garantie op elke personenauto boven de 8000 euro met maximaal 150.000km en maximaal 10 jaar oud. Wij bieden nog twee mogelijkheden om deze garantie te verlengen naar 6 of 12 maanden.
Naast inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie hebben wij ook een pech onderweg service. Wij zijn dus altijd bereikbaar als u pech onderweg heeft! Daarnaast hebben wij meerdere leenauto’s ter beschikking, zodat onze klanten niet zonder auto hoeven. Deze leenauto’s zijn geheel kosteloos tijdens de reparatie van uw auto.
 


86

Auto’s in voorraad

8

Klantenscore

2013

Ervaring sinds

6

collega's

Onze collega's

colluge-1

Jeroen Kuipers

In- & verkoop

colluge-2

Robin Schuller

In- & verkoop

Gallery Image 3

Keanu Loeffen

Verkoop

Gallery Image 4

Marcel Terburg

Transport en wagenpark

Gallery Image 5

Tim de Vaan

Service Manager

Gallery Image 6

Piet Toonen

Autotechnicus

product-prev
product-nxt
colluge-3


Ons verhaal

Wij zijn Robin en Jeroen, samen runnen wij met veel passie KW-Automotive. KW-Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf dat inmiddels al 3 jaar succesvol bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens met een lage kilometerstand. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar wij samen met onze ervaren monteurs onderhoud en reparaties uitvoeren aan auto’s van klanten.

Morgen Internet - Light website